Project

Private Residence

Description

Tucked onto a small, sloping ravine lot in Upper Arlington, this new stone-and-slate house was designed to appear as if the trees had grown up around it over the years.

The elegant, enclosed entrance hall leads to a surprisingly open first floor, with a warm and inviting kitchen at its center. The kitchen has furniture-finished cabinets and brushed-granite countertops and is surrounded by an intimate eating and cozy fireplace area on one side and a larger living and dining space on the other. Distressed hickory flooring, wood ceiling beams, wrought iron overlook and space designed specifically for prized antiques create a ground for the open plan and large windows of the space.

A first floor master suite, office and laundry room make one-floor living totally convenient. With guest spaces up and a second office and large television room below, this home can accommodate visiting guests as well as the empty nesters using it on a daily basis.

Order: 
4